Houwen

Online

Website laten maken Goirle

Als webdesigner in Goirle maken wij WordPress websites en webshops voor ondernemers. Wij kunnen, ongeacht jouw locatie, jouw website regelen! Wij verzorgen voor verschillende ondernemers websites en het onderhoud ervan.

Hoe wij uw website vernieuwen

%

Tevredenheid

Top 10 posities

Gemiddelde CPA

Google Reviews

Een WordPress website laten maken?

Wil jij een website voor jouw op te starten bedrijf of heb je al een website, maar is deze toe aan vernieuwing? Je website is vaak het eerste wat jouw klanten zien. Is je website verouderd of doet de concurrentie het met hun website gewoon veel beter? Dan is het tijd om een nieuwe website te laten maken. Met een nieuwe website kun je meer bezoekers naar klanten omzetten door een betere uitstraling.

Wij maken WordPress websites en webshops voor ondernemers. Hierbij denken we na over de vindbaarheid, het design, de beveiliging en de performance van de website. Daarnaast is WordPress het meest gangbare CMS en zo gebruiksvriendelijk dat iedereen er goed mee kan werken.

Wat kost een WordPress website?

Een veelgestelde eerste vraag is: aan welke kosten moet ik denken bij het laten maken van een website?

Vaak zie je dat de kosten erg uiteenlopen afhankelijk van waar je een offerte voor het maken van een website opvraagt. Daarnaast komen hier nog wel eens additionele kosten bij voor het maken van meerdere pagina’s.

Uiteindelijk wil je een goede WordPress website met weloverwogen design en gevuld met content. De prijs is dan ook afhankelijk van wat je precies wilt. Het belangrijskte bij het kostenplaatje is dat je genoeg vragen stelt over wat je nu precies afneemt.

Een voorbeeld is een webdesigner die voor €199,- een volledige WordPress website aanbied. Pay with peanuts and get monkeys is het gezegde.

Wat voor website wil je laten maken?

Corporate website

In onze ervaring met vele verschillende bedrijven hebben we ook veel verschillende websites gezien en gebouwd. Dit geeft ons inzicht in wat wel en wat niet werkt voor bepaalde websites. Het maken van de website gaat in samenspraak en we geven graag advies over wat slim is qua design, conversie of techniek om de boodschap van jouw organisatie goed over te brengen.

Recruitment website

Een werken bij site laten bouwen? Er zijn veel verschillende types websites. Naar je corporate website wil je een website gericht op de werving van nieuw personeel. Hierdoor voorkom je dat werkzoekende in veelvoud jouw corporate website bezoeken en de data daardoor beïnvloeden. Daarnaast kun je op geheel eigen wijze laten zien waar jouw onderneming voor staat gekeken als werkomgeving.

Website met reservering mogelijkheden?

Een website voor een Bed&breakfast? Hotel? Of restaurant? Voor alle locaties waarbij reserveren/boeken wenselijk is kunnen wij een website maken. Wil je gebruik maken van een specifieke reservering module? Deze kun je bij ons aanleveren zodat wij het in jouw website kunnen implementeren.

Een WordPress webshop maken

Wil jij een webshop starten en weet je niet hoe te beginnen? Of heb je een webshop maar is deze verouderd? Neem dan contact op met Houwen Online. Door onze kennis en ervaring omtrent online marketing kunnen wij een webshop maken die aansluit op jouw wensen en die van de verschillende platformen waar marketing activiteit zal plaatsvinden.

Andere WordPress websites

Wil jij een nieuw social media platform als Facebook starten? Denk jij eraan om de volgende Marktplaats op te richten of wil je een website als bol.com? Bedenk je dan welke kosten hiermee gemoeid zijn. Websites van dit kaliber vragen een totaal andere aanpak. Is dit wat je wil? Neem contact op met Houwen Online en we bespreken de mogelijkheden.

Is jouw WordPress website veilig?

We implementeren standaard beveiliging in onze WordPress websites. Wil jij een website laten maken die opgeleverd wordt met beveiliging dan zit je bij ons goed. Beveiling voor je WordPress website is noodzakelijk om te voorkomen dat je website gehacked wordt door ofwel een robot of een gebruiker met kwade bedoelingen. Er zijn verschillende redenen om een website te hacken. Denk hierbij aan ransomware aanvallen en het gebruik van jouw domein voor traffic generatie of linkbuilding. Dit kans als resultaat hebben dat je zelf geen toegang meer tot je website hebt of dat je opeens vele extra pagina’s hebt die verwijzen naar andere, meestal ongure, websites. Door een WordPress website met beveiliging door ons te laten maken verklein je dit risico enorm.

Een snelle WordPress website laten maken?

Bij de opzet van jouw WordPress website wordt op verschillende manieren gekeken naar de snelheid. Een snelle website is belangrijk voor jouw resultaten in verschillende zoekmachines. Wat wij merken is dat klanten na oplevering van een website zelf de site bewerken. Dit moedigen wij zeker aan, echter betekent dit soms dat de website langzamer wordt. Een praktisch voorbeeld hiervan is het uploaden van een nieuwe afbeelding in een groter dan nodig formaat. Wij leveren de website op met de middelen om hem ongeacht jouw kennis zo snel mogelijk te houden. Meer weten over een snelle WordPress website? Neem contact op!

Hoe wij anders zijn dan anderen

Klik om meer te weten te komen

Online Marketing resultaten die je direct merkt

Bekijk de reviews van andere bedrijven die samenwerken met Houwen Online

Rob W
Rob W
2024-05-02
Na verschillende partijen in de hand te hebben genomen zijn we bij Houwen Online terecht gekomen. Onze campagnes op Google liepen zeer onregelmatig en veel te duur. Na twee weken had Randy onze campagnes al geoptimaliseerd en opnieuw ingericht waardoor de kosten zeker de helft schelen en het al veel stabieler draait. Wij zitten in een heel moeilijke sector met onregelmatige klanten maar per week wordt de campagne steeds stabieler. Nu nog met budgetten schuiven zodat we nog kunnen opschalen. Randy blijven we zeker houden dankjewel voor je inzet en toewijding.
Xandra Buenen
Xandra Buenen
2024-04-21
Houwen online, zit net als ik, in Goirle. Ik heb contact met hem opgenomen voor een site. Massagesalon-relief.nl Om beter gevonden te worden in Google, en in goirle natuurlijk. Hij denkt goed mee! Reageerd snel, heeft erg goed geholpen bij al mijn vragen. Ook kreeg ik een video zodat ik precies kan zien wat ik zelf moet doen voor de site, wel handig, als je er geen verstand van hebt 😅 . Super tevreden!
Thom Liebregts
Thom Liebregts
2024-02-29
Erg tevreden over Houwen Online. Nadat ik mijn SEO en SEA door Houwen Online laat doen had ik gelijk een aantal mooie klussen binnen. Ik kan ook altijd vragen waar het werk vandaan komt, via Google of via advertenties. Alles wordt goed bijgehouden en er wordt altijd super snel gereageerd.
Simone Wildenburg
Simone Wildenburg
2023-11-16
Ik ben erg tevreden met de professionaliteit van Randy. Hij heeft veel kennis en neemt de tijd voor je.
Rens Liebregts
Rens Liebregts
2023-11-14
Heel blij dat ik alles naar Houwen Online heb verplaatst. Ik kan snel schakelen met mn advertenties en vooral mijn SEO is nu veel beter. Voorheen twijfelde ik nog wel eens of en wat er precies gebeurde, maar hier zie ik het gewoon gebeuren en krijg ik veel meer aanvragen via Google. Ook heel fijn dat er altijd snelle reactie is. Met vriendelijke groet. Rens Liebregts Dakonderhoud Nederland.
Yuri Rappange
Yuri Rappange
2023-11-07
Topper! Legt alles duidelijk uit en neemt de tijd voor je!
Eelco Johannes
Eelco Johannes
2023-11-02
Topbedrijf! Goede kennis van zaken en korte lijntjes waardoor snel schakelen een vanzelfsprekendheid is 👊🏻
Monique Molnar
Monique Molnar
2023-08-31
Een hele fijne samenwerking. Als je vragen hebt wordt er heel snel gereageerd. Geeft goede duidelijke uitleg. Houwen online doet mijn advertienties voor mijn bedrijf en is nu bezig om een nieuwe website te maken en die wordt TOP👍
Jimmy Sazouk
Jimmy Sazouk
2023-08-20
Ik had een probleem met mijn Facebook en instagram account. Houwen online heeft mij goed geholpen
Breda GP-online
Breda GP-online
2023-08-16
Top bedrijf

Online marketing: Effectief, Resultaatgericht, Betaalbaar

Bekijk onze resultaten

Houwen Online voert online marketing uit voor verschillende bedrijven. We weten daarom hoe de markt beïnvloed wordt en op welke manier daar voordeel uit te halen.

Case: Kosten per lead verlagen

Lees hoe wij voor verschillende type bedrijven de cost per lead hebben weten te verlagen met 33%,100% en zelfs 500%

Case: Organische aanvragen verhogen

Lees hoe deze klant middels SEO weet te besparen op SEA. Van dagelijks €500 in Google Ads steken, naar slechts €50 per dag omdat de aanvragen vanuit SEO sterk gegroeid zijn.

Case: Website vernieuwen

Lees hoe deze klanten vanuit een oud website model over zijn gegaan naar een nieuwe website met behoud van ranking. Een nieuwe site is namelijk niet enkel de site vernieuwen!

Case: Facebook advertising

Lees hoe deze klant i.p.v. de norm voor marketing in de beauty te volgen heeft gekozen voor Houwen Online en hierdoor slechts €6 betaalt per lead!

Case: Google Ads optimalisatie

Lees hoe wij voor deze klanten de volledige Google Ads op de schop hebben genomen. Een audit van de account toonde aan dat er veel aangepast diende te worden. Op deze manier kon er enorm bespaard worden op kosten, met behoud van het resultaat.

WordPress website met AI?

Is het handig en verstandig om je wordpress website te bouwen met AI? Het antwoord is het hangt er vanaf. Als je een volledige website kant en klaar door AI laat bouwen dan is dit gericht op de template op basis waarvan de AI een website bouwt. 

Vaak is de site ook volledig in code gebouwd, wat voor de vindbaarheid goed is, maar jou als gebruiker bijna geen opties geeft om snel een aanpassing te doen. In dit geval is goedkoop vaak duurkoop. Investeer in een websitebouwer die design, functionaliteit combineert en slim gebruik maakt van AI waar nodig.

Wist je dat (bijna) alle afbeeldingen op onze site gegeneeerd zijn met een prompt die net zo lang is als deze tekst?

Wordpress website laten maken

Onze online marketing blog

Nieuws in de markt en onze eigen kijk op de zaak.

Hoe laat ik mijn omzet groeien

Case: Hoe laat ik mijn omzet groeien Lees hieronder hoe wij voor deze klant de omzet hebben laten groeien. Dit was niet door eenvouding een aspect aan te pakken, maar door mee te denken over de gehele marketing en bedrijfsvoering van de klant.De situatie: Deze klant...

Case: Google Ads optimalisatie

Case: Google Ads optimalisatie Lees hieronder hoe wij voor deze klant zijn "gebroken" account nieuw leven hebben ingeblazen met geweldige resultaten als gevolg! In deze case noemen we ook onze eigen misser. Iets dat we simpelweg eerder hadden mogen opmerken. Binnen de...

Case: Facebook advertising

Case: Facebook advertising Onderstaand twee voorbeelden van hoe social media advertising heeft bijgedragen aan betere resultaten voor verschillende type klanten. Wat belangrijk is om te weten bij advertising kanalen is of je op push of pull kanalen zit. In deze...

Case: Website vernieuwen

Case: Website vernieuwen Onderstaand een voorbeeld van een klant die een behoorlijke SEO reputatie had en de website wilde vernieuwen. De klant is op aanbeveling bij Houwen Online terecht gekomen en had bijna een mooie nieuwe site laten maken zonder rekening te houden...

Case Organische aanvragen verhogen

Case: Organische aanvragen verhogen Onderstaand een voorbeeld van een klant die meer organische aanvragen wilde om zo minder te investeren in betaalde kanalen zoals Google Ads en Facebook. Voor deze klant is het belangrijk om veel offerte aanvragen binnen te krijgen...

Case Kosten per lead verlagen

Case: Kosten per lead verlagen Onderstaand enkele voorbeelden van hoe wij de kosten per lead hebben weten te verlagen in verschillende branches. Kosten per lead (CPA) is een duidelijk cijfer wat aangeeft hoeveel jij betaalt voor een nieuwe potentiele klant. Sommige...

Wanneer Kunstmatige Intelligentie de mist in gaat

Wanneer Kunstmatige Intelligentie de mist in gaat Kunstmatige intelligentie (AI) is een krachtig hulpmiddel dat de manier waarop we werken, communiceren en creëren, heeft veranderd. Van het schrijven van blogs tot het genereren van afbeeldingen, AI-technologie heeft...

Veel gestelde vragen bij het laten maken van een WordPress website

Waarom zou ik niet zelf een WordPress website maken?

Het maken van een WordPress website is niet per se moeilijk. Het probleem zit hem vaak in waar je start! Bij sommige bedrijven krijg je een website builder in je pakket en feitelijk bouw je dan wel een website, maar niet in WordPress zoals je had verwacht. Loop je tegen problemen? Dan zul je de oplossing met de aanbieder van de builder moeten zoeken. 

WIl je iets bijzonders op je site? Dan wordt je vaak weer beperkt.

Daarnaast ben je met zelf bouwen veel meer tijd kwijt dan een professional die een WordPress website voor je maakt.

Het kan dus wel, maar je auto repareren laat je ook over aan een automonteur. Voor een website adviseren wij hetzelfde. Laat het over aan de expert!

Waarom zou ik Houwen Online moeten kiezen als webdesigner?

Wij zijn een online marketingbureau EN we maken websites. Dat betekent dat wij als geen ander weten waar rekening mee te houden bij het bouwen van een website. 

Gaat de site over van een bestaand domein? Dan houden wij rekening met url structuur en behoud van ranking.

Ga je ook naar een andere hosting partij? Hoe zit dat dan met de email en behouden we alle oude emails? Ook daar helpen wij bij!

Moet de nieuwe site enkel gericht zijn op het beste design? Wij vinden dat het beste design er mooi uit ziet en de juiste inhoud heeft! Op de manier is de bezoeker EN Google tevreden over de website en zal de ranking sneller gaan.

Als ik een SEO ready WordPress website laat maken hoef ik dan geen SEO meer te doen?

Een veel gehoorde vraag! Als een website SEO proof of SEO ready gebouwd is dat betekent dit vaak dat de YOAST plugin is geinstalleerd. 

Hoewel dit wel daadwerkelijke meerwaarde heeft ben je nog ver van een fatsoenlijke SEO strategie. Wat goed is om te weten, is dat je op je bedrijfsnaam vrijwel altijd bovenin komt in Google. Je wil echter ook met je diensten goed gevonden worden, vooral in het gebied waar je zaken doet. Hoewel je al wel direct wat positie kan behalen is het vrijwel nooit zo dat je zonder aanvullende SEO strategie topposities behaald.

En gelukkig maar! Stel je voor dat je op 1 staat en het enige wat iemand hoeft te doen is een nieuwe website maken. Dat zou verschrikkelijk zijn! 

Het is dus verstandig om na de lancering van je website ook met online marketing aan de slag te gaan. Vaak is een combinatie van SEO en SEA een goede start.

Kan ik ook een WordPress webshop laten maken bij Houwen Online?

Een WordPress webshop laten maken bij Houwen Online kan zeker! We stellen voor de volgende overweging te maken. Ben je van plan en enkele producten in te kopen en verkopen in een dropshipmodel? Overweeg dan Shopify.

Wordt de webshop een verlengde van je bestaande onderneming OF je hoofdonderneming en heb je een voorraad? Kies dan voor WordPress.

Heb je een gigantische winkel en ga je nu online verkopen? Kies dan Magento 2.0 en zoek een expert op dat gebied. Je kan dan overigens nog steeds met WordPress werken, maar met een fysieke locatie erbij is het betaalsysteem van Magento 2.0 meestal fijner. Je kant contact opnemen met Houwen Online voor advies.

Wij hebbene ervaring met verschillende type webshops. Kies je voor WordPress dan maken wij je webshop en houden we rekening met toekomstige markting activiteiten zoals SEO, SEA en social media marketing.

Hoe kan ik klant worden bij Houwen Online in Goirle?

Bij Houwen Online in Goirle is bereikbaarheid en repsonsetijd belangrijk. Zelfs als wij niet direct kunnen helpen, hoor je wel iets van ons. We proberen problemen altijd zo snel mogelijk op te lossen.

Om ervoor te zorgen dat dit mogelijk is en blijft nemen we niet meer hooi op de vork dan we aankunnen.

Klant worden bij Houwen Online is mogelijk door contact op te nemen via het formulier of de whatsapp button. Laat ons weten wat je wil bereiken met welke site. We plannen een afspraak in (op locatie of digitaal) en bespreken de details. Daarna volgt een email met daarin hetgeen besproken en de kosten.

We nemen op dit moment nog nieuwe klanten aan. Ook online groeien? Neem dan direct contact op met Houwen Online in Goirle.