Google Ads 

Als marketingbureau in Goirle zetten wij Google Ads campagnes op voor ondernemers. Woont u dichtbij of ver weg? Wij zetten voor u de beste Google Ads campagnes op en halen relevant verkeer naar uw website.

Wij hebben uitgebreide ervaring met kleine en grote maandelijkse budgetten. We richten ons op kleinere ondernemers, maar met een groter budget bent u ook welkom.

SEA Goirle

Plan een kosteloos adviesgesprek

Plan een gratis telefonisch adviesgesprek in en wij adviseren u kosteloos over de beste mogelijkheden voor uw website.

Wat is Google Ads precies?

Google Ads zorgt ervoor dat uw website tegen betaling bovenin de zoekresultaten staat. U kunt bijna overal op inzetten, echter blijft de vraag of dit verstandig is. Google heeft redelijk lang zonder advertentiemogelijkheden bestaan. Op een zeker punt zijn ze steeds meer advertenties in de zoekmachine gaan verwerken waardoor u nu bij bepaalde zoekopdrachten bijna alleen maar advertenties ziet.

De kosten van adverteren, beter gezegd de kosten voor een klik op een advertentie, worden bepaald door de hoeveelheid concurrentie op die term. Wanneer u en 10 anderen bovenin getoond willen worden met een advertentie komt u in een veiling terecht. Degene die het hoogste bied en de best ingerichte Google Ads en website heeft zal deze veiling winnen en getoond worden. Pas wanneer de gebruiker die de zoekopdracht heeft uitgevoerd klikt op de advertentie wordt er daadwerkelijk betaalt.

Dit maakt Google Ads een effectieve manier om sales of leads te krijgen op het moment dat uw website (nog) niet kan opboksen tegen die van de concurrent.

 

Waarom zou u Google Ads kiezen?

Als Google Ads bureau in Goirle kunnen wij u precies vertellen waarom u zou moeten kiezen voor Google Ads. Google Ads is een effectieve manier om:

 1. Meer verkeer op de website te krijgen
 2. Meer mensen in uw winkel te hebben
 3. Meer aanvragen op uw website te genereren
 4. Meer telefoontjes over u dienst of product te krijgen.

In Google Ads zijn mensen op zoek naar uw diensten of producten. U betaalt pas wanneer iemand op uw advertentie klikt. Met Google Ads staat u direct bovenaan de zoekresultaten. Hierdoor ontvangt u gegarandeerd meer verkeer op de website. De kunst in het opzetten van een Google Ads campagne is om deze zo relevant mogelijk te houden. U kunt namelijk makkelijk met veel termen bovenaan staan. U betaalt dan echter ook voor veel termen. Als u echter een goede Google Ads expert heeft zult u alleen op relevante termen adverteren.

Google Ads Goirle

Goedkoop Google Ads

Wanneer wij vanuit Goirle Google Ads opzetten kijken we naar een aantal belangrijke factoren die de kosten laag houden. Wat belangrijk is om Google Ads goedkoop te houden:

 • De juiste keywords en modifiers kiezen
 • Slim om te gaan met de strategieën van Google Ads
 • De ervaring van de gebruiker op de website moet goed zijn
 • Een hoge advertentiekwaliteit
 • Indien nodig werken met budget of cpc limieten

Jaren ervaring leren ook dat het niet verstandig is om enkel te kijken naar de richtlijnen en strategie vanuit Google Ads. Voor sommige branches werkt het gewoon net iets anders. Een goede Google Ads specialist zal op basis van de beschikbare data de campagne steeds verder kunnen optimaliseren zodat de kosten voor kliks laag blijven.

In sommige branches is er geen ontkomen aan hoge klikkosten. Wij adviseren soms dan ook een andere inzet om hoge kosten tegen weinig resultaat te voorkomen.

Wanneer moet u kiezen voor Google Ads?

U kiest voor Google Ads wanneer een nieuwe onderneming direct van de grond moet komen. Door relevante campagnes komt er direct geïnteresseerd publiek op de website. Met een overtuigende websites kunnen de bezoekers omgezet worden naar klanten.

Ook wanneer een onderneming al een tijd bestaat kan Google Ads ingezet worden als aanvulling. Het grote voordeel is het directe resultaat in de vorm van website bezoekers.

Verder kunt u Google Ads inzetten om te:

 • Concurreren met grotere spelers
 • Naamsbekendheid vergroten
 • Meer sales te krijgen
 • Meer leads te hebben
 • Meer traffic op uw website
 • Productoverweging bevorderen
 • In te spelen op marketing momenten

Wilt u meer weten over Google Ads van een marketingbureau in Goirle? Neem dan contact op voor een gratis adviesgesprek.

Starten met Google Ads?

Simpel!

Neem contact op, geef aan welke diensten u wilt en ga per email akkoord met het voorstel.