SEO

Als marketingbureau in Goirle zetten wij de SEO op voor ondernemers. Woont u dichtbij of ver weg? Wij doen voor verschillende bedrijven in Nederland en net over de Nederlandse landsgrenzen zoekmachine optimalisatie.

Het beste resultaat is vaak te halen met lokale online marketing. We richten ons op kleinere ondernemers, echter zorgen we voor enkele klanten ook internationaal voor betere posities.

SEO goirle

Plan een kosteloos adviesgesprek

Plan een gratis telefonisch adviesgesprek in en wij adviseren u kosteloos over de beste mogelijkheden voor uw website.

Wat is SEO precies?

U heeft vast eerder gehoord over SEO of zoekmachine optimalisatie. U kent het, maar wat is het nou eigenlijk? De Nederlandse vertaling zoekmachine optimalisatie is een goede omschrijving van wat SEO nu precies is. Door een website aan te passen op bepaalde elementen is het voor Google, de zoekmachine, duidelijker waar de website over gaat. In de loop der jaren zijn er in veelvoud wijzigingen geweest in hoe dit nu precies moet. Een SEO-er zorgt ervoor dat uw website meebeweegt met deze wijzigingen, zodat in de ogen van Google uw site het meest relevant is op een zoekopdracht. Dit bepaalt of u bovenaan staat in Google of niet.

 

Waarom lokale SEO toepassen?

 

Voor bepaalde type ondernemers is het logisch om de online marketing focus op dichtbij te leggen. Denk aan kappers waarbij de omzet komt vanuit klanten die de kapsalon bezoeken. In heel Nederland worden er elke dag miljoenen zoekopdrachten in Google uitgevoerd. Daarvan gaat ongeveer 70% van het verkeer naar de organische zoekresultaten. De overige 30% komen uit bij de advertenties. Door lokaal in te zetten bereikt u dus 70% van de mensen in uw regio.

Met goede (lokale) SEO is veel winst te behalen. Een groot voordeel van SEO is dat er geen additionele kosten zijn naast het uitbesteden van SEO. Bij advertentieplatformen dient u namelijk rekening te houden met klikkosten.

SEO google goirle

Wanneer moet u kiezen voor SEO?

Vooral voor lokale ondernemers is het verstandig om SEO in te zetten als marketing. Het is een lange termijnstrategie en soms wat laaghangend fruit. Dit is het echter helemaal waard wanneer uw website in de top staat van Google. Houwen Online in Goirle kan u helpen met uw SEO aanpak.

De belangrijkste pijlers van SEO

Er zijn een aantal belangrijke factoren om goed te scoren met een SEO-strategie.

  • Een van deze punten is het hebben van de juiste content. Op deze pagina zijn enkele voorbeelden de te vinden. We schrijven namelijk SEO en zoekmachine optimalisatie in combinatie met de regio Goirle. Door zoekwoorden en locatie te combineren verbeteren we onze eigen positie op deze zoekwoorden.
  • Een andere belangrijke factor in SEO is tijd. Als een bepaalde pagina al lang de toppositie domineert kan het lastig zijn om deze op kort termijn in te halen, echter is Google steeds meer bezig met de ervaring van de zoeker. Wanneer de ervaringen op andere websites beter is dan die van de toppositie website, zal een andere pagina makkelijker die plek overnemen.
  • De techniek achter een website is ook een belangrijke factor in SEO. Zo zijn de koppen in de tekst belangrijk. Dit stelt Google in staat om snel te bepalen waar de site over gaat en welke informatie op de pagina beschikbaar is. Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele andere technische elementen die belangrijk zijn voor zoekmachine optimalisatie zoals websitesnelheid, leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.
  • E-A-T is een manier voor Google om te bepalen of een site goed scoort. Het staat voor expertise, authoritativeness, and trustworthiness en is een manier om te bepalen of de content geschreven is vanuit expertise en betrouwbaar en autoritair de schrijver is.
  • Lang is linkbuilding als belangrijke factor genoemd. Wanneer anderen naar jou verwijzen zal dat wel met een reden zijn is de gedachte geweest. Op een zeker punt was het mogelijk om deze verwijzing in te kopen en is de waarde van links op bouwen anders geworden. Wanneer een bron met een hoge E-A-T score naar jou verwijst is deze link veel waard. Wanneer u een link hebt van een startpagina vanuit de andere kan van de wereld levert dit, ongeacht de linkwaarde van deze site, weinig op.

Direct starten met SEO? Plan een kosteloos adviesgesprek in.

 

Starten met SEO?

Simpel!

Neem contact op, geef aan welke diensten u wilt en ga per email akkoord met het voorstel.