Houwen

Online

Hoe zijn wij anders dan anderen

Onderscheid maken van de concurrentie is wat ervoor zorgt dat klanten bij jou komen en blijven. Wij proberen ons te onderscheiden door goed te doen, wat anderen fout doen.

Beste online marketing bureau

%

Tevredenheid

Top 10 posities

Gemiddelde CPA

Google Reviews

Hoe wij anders zijn dan anderen

Inzet en toewijding

Inzet & toewijding

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg

Altijd snelle reactie

Altijd snelle reactie

Professioneel & Kennis

Professioneel & kennis

Inzet & toewijding

Veel online marketing partijen tonen echte inzet en toewijding, vaak is dit echter alleen tijdens kantooruren.

Duidelijke uitleg

Wel eens online marketing vaktermen gehoord? CPC, CPM, CPA, CTR, KPI, backlinks en noem het maar op?

Altijd snelle reactie

Er zijn maar weinig dingen zo vervelend als geen reactie of een late reactie krijgen.

Professioneel & kennis

Gelukkig zijn er veel bureaus die professioneel zijn en voldoende kennis hebben.

Wij onderscheiden ons door buiten kantooruren te werken als de noodzaak er is.

Wij vertalen dit naar menselijke taal. Vaak met een duidelijke metafoor wat ons werk begrijpbaar maakt.

Wij reageren vrijwel altijd zeer snel! Zelfs als we geen direct antwoord hebben wordt je geinformeerd over dat we het onderzoeken en wanneer je reactie kan verwachten.

Wij zijn daar een van. Niet alleen mooie praatjes, maar ook nog weten waar het over gaat.

Online Marketing resultaten die je direct merkt

Bekijk de reviews van andere bedrijven die samenwerken met Houwen Online

Rob W
Rob W
2024-05-02
Na verschillende partijen in de hand te hebben genomen zijn we bij Houwen Online terecht gekomen. Onze campagnes op Google liepen zeer onregelmatig en veel te duur. Na twee weken had Randy onze campagnes al geoptimaliseerd en opnieuw ingericht waardoor de kosten zeker de helft schelen en het al veel stabieler draait. Wij zitten in een heel moeilijke sector met onregelmatige klanten maar per week wordt de campagne steeds stabieler. Nu nog met budgetten schuiven zodat we nog kunnen opschalen. Randy blijven we zeker houden dankjewel voor je inzet en toewijding.
Xandra Buenen
Xandra Buenen
2024-04-21
Houwen online, zit net als ik, in Goirle. Ik heb contact met hem opgenomen voor een site. Massagesalon-relief.nl Om beter gevonden te worden in Google, en in goirle natuurlijk. Hij denkt goed mee! Reageerd snel, heeft erg goed geholpen bij al mijn vragen. Ook kreeg ik een video zodat ik precies kan zien wat ik zelf moet doen voor de site, wel handig, als je er geen verstand van hebt 😅 . Super tevreden!
Thom Liebregts
Thom Liebregts
2024-02-29
Erg tevreden over Houwen Online. Nadat ik mijn SEO en SEA door Houwen Online laat doen had ik gelijk een aantal mooie klussen binnen. Ik kan ook altijd vragen waar het werk vandaan komt, via Google of via advertenties. Alles wordt goed bijgehouden en er wordt altijd super snel gereageerd.
Simone Wildenburg
Simone Wildenburg
2023-11-16
Ik ben erg tevreden met de professionaliteit van Randy. Hij heeft veel kennis en neemt de tijd voor je.
Rens Liebregts
Rens Liebregts
2023-11-14
Heel blij dat ik alles naar Houwen Online heb verplaatst. Ik kan snel schakelen met mn advertenties en vooral mijn SEO is nu veel beter. Voorheen twijfelde ik nog wel eens of en wat er precies gebeurde, maar hier zie ik het gewoon gebeuren en krijg ik veel meer aanvragen via Google. Ook heel fijn dat er altijd snelle reactie is. Met vriendelijke groet. Rens Liebregts Dakonderhoud Nederland.
Yuri Rappange
Yuri Rappange
2023-11-07
Topper! Legt alles duidelijk uit en neemt de tijd voor je!
Eelco Johannes
Eelco Johannes
2023-11-02
Topbedrijf! Goede kennis van zaken en korte lijntjes waardoor snel schakelen een vanzelfsprekendheid is 👊🏻
Monique Molnar
Monique Molnar
2023-08-31
Een hele fijne samenwerking. Als je vragen hebt wordt er heel snel gereageerd. Geeft goede duidelijke uitleg. Houwen online doet mijn advertienties voor mijn bedrijf en is nu bezig om een nieuwe website te maken en die wordt TOP👍
Jimmy Sazouk
Jimmy Sazouk
2023-08-20
Ik had een probleem met mijn Facebook en instagram account. Houwen online heeft mij goed geholpen
Breda GP-online
Breda GP-online
2023-08-16
Top bedrijf

Online marketing: Effectief, Resultaatgericht, Betaalbaar

Bekijk onze resultaten

Houwen Online voert online marketing uit voor verschillende bedrijven. We weten daarom hoe de markt beïnvloed wordt en op welke manier daar voordeel uit te halen.

Case: Kosten per lead verlagen

Lees hoe wij voor verschillende type bedrijven de cost per lead hebben weten te verlagen met 33%,100% en zelfs 500%

Case: Organische aanvragen verhogen

Lees hoe deze klant middels SEO weet te besparen op SEA. Van dagelijks €500 in Google Ads steken, naar slechts €50 per dag omdat de aanvragen vanuit SEO sterk gegroeid zijn.

Case: Website vernieuwen

Lees hoe deze klanten vanuit een oud website model over zijn gegaan naar een nieuwe website met behoud van ranking. Een nieuwe site is namelijk niet enkel de site vernieuwen!

Case: Facebook advertising

Lees hoe deze klant i.p.v. de norm voor marketing in de beauty te volgen heeft gekozen voor Houwen Online en hierdoor slechts €6 betaalt per lead!

Case: Google Ads optimalisatie

Lees hoe wij voor deze klanten de volledige Google Ads op de schop hebben genomen. Een audit van de account toonde aan dat er veel aangepast diende te worden. Op deze manier kon er enorm bespaard worden op kosten, met behoud van het resultaat.

Anders met AI

AI tooling wordt door ons gebruikt en ge-evalueerd. Het belang zit hem voor ons niet in dat er output is, maar wat de kwaliteit van de output is. Alle AI content wordt gecontroleerd door mensen. Het belang hiervan is terug te lezen on onze blog over AI fouten.

Doordat wij een digital agency zijn en door slim gebruik van tools kunnen we ook de kosten voor onze klanten beperken. Een win win situatie voor alle betrokkenen.

Beste online marketing bureau

Waarom Houwen Online kiezen als online marketing partij?

In onze reviews komen enkele van de redenen naar voren waarom wij een geschikte marketing partij zijn. Hieronder punten waarom wij klant zouden worden bij onszelf:

 

  • Geen contract. De samenwerking is op basis van akkoord en maandelijks opzegbaar.
  • We tonen inzet en toewijding door mee te denken met jouw bedrijf. Dit gaat soms verder dan alleen marketing. Een succesvolle ondernemer is een goede klant!
  • Als je niet thuis bent in online marketing dan vertalen wij de jargon naar begrijpbare taal. Op deze manier snappen onze klanten waar ze nou precies voor betalen en waarom!
  • We reageren altijd snel. Een appje is ook geen uurtje factuurtje werk. Wanneer er vragen zijn krijg je simpelweg een antwoord. Als de vraag is of er een onderzoek gedaan kan worden van vijf uur dan heb je snel een antwoord: ja dat kan, maar dan wel tegen uurtarief!
  • We zijn een professioneel bedrijf, maar wel mensen. We communiceren zoals jij dat prettig vindt.
  • Er is veel kennis aanwezig, maar ook wij weten niet alles. Gelukkig hebben we een groot netwerk van experts die elkaar helpen met verschillende vraagstukken. Zo kunnen we vrijwel altijd helpen.
  • We maken snel contact met Google of Facebook wanneer dit nodig is. Het resultaat van dit contact laat soms te wensen over, maar je weet in elk geval waar je staat!

Onze online marketing blog

Nieuws in de markt en onze eigen kijk op de zaak.

Hoe laat ik mijn omzet groeien

Case: Hoe laat ik mijn omzet groeien Lees hieronder hoe wij voor deze klant de omzet hebben laten groeien. Dit was niet door eenvouding een aspect aan te pakken, maar door mee te denken over de gehele marketing en bedrijfsvoering van de klant.De situatie: Deze klant...

Case: Google Ads optimalisatie

Case: Google Ads optimalisatie Lees hieronder hoe wij voor deze klant zijn "gebroken" account nieuw leven hebben ingeblazen met geweldige resultaten als gevolg! In deze case noemen we ook onze eigen misser. Iets dat we simpelweg eerder hadden mogen opmerken. Binnen de...

Case: Facebook advertising

Case: Facebook advertising Onderstaand twee voorbeelden van hoe social media advertising heeft bijgedragen aan betere resultaten voor verschillende type klanten. Wat belangrijk is om te weten bij advertising kanalen is of je op push of pull kanalen zit. In deze...

Case: Website vernieuwen

Case: Website vernieuwen Onderstaand een voorbeeld van een klant die een behoorlijke SEO reputatie had en de website wilde vernieuwen. De klant is op aanbeveling bij Houwen Online terecht gekomen en had bijna een mooie nieuwe site laten maken zonder rekening te houden...

Case Organische aanvragen verhogen

Case: Organische aanvragen verhogen Onderstaand een voorbeeld van een klant die meer organische aanvragen wilde om zo minder te investeren in betaalde kanalen zoals Google Ads en Facebook. Voor deze klant is het belangrijk om veel offerte aanvragen binnen te krijgen...

Case Kosten per lead verlagen

Case: Kosten per lead verlagen Onderstaand enkele voorbeelden van hoe wij de kosten per lead hebben weten te verlagen in verschillende branches. Kosten per lead (CPA) is een duidelijk cijfer wat aangeeft hoeveel jij betaalt voor een nieuwe potentiele klant. Sommige...

Wanneer Kunstmatige Intelligentie de mist in gaat

Wanneer Kunstmatige Intelligentie de mist in gaat Kunstmatige intelligentie (AI) is een krachtig hulpmiddel dat de manier waarop we werken, communiceren en creëren, heeft veranderd. Van het schrijven van blogs tot het genereren van afbeeldingen, AI-technologie heeft...