Facebook advertising

Wij zijn een marketingbureau in Goirle die voor u Facebook advertising kan opzetten. Of u nu in de buurt van Goirle woont of niet, middels een kosteloos telefonisch adviesgesprek kunnen wij u informeren over of u zou moeten inzetten op Facebook advertising, waarom u zou moeten adverteren op Facebook en uit handen nemen hoe u het beste kunt adverteren op Facebook.

Facebook Goirle

Plan een kosteloos adviesgesprek

Plan een gratis telefonisch adviesgesprek in en wij adviseren u kosteloos over de beste mogelijkheden voor uw website.

Wat is Facebook advertising?

Facebook advertising is het adverteren op Facebook. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Google Ads betaal je hier voor online hebben van uw advertentie. Wordt de advertentie gezien OF geklikt? Dan worden er kosten in rekening gebracht.

Omdat gebruikers van Facebook en Instagram toestemming geven tot het gebruik van hun data is het mogelijk om middels Facebook advertising mensen te bereiken die specifieke interesses hebben. Door een campagne in te richten op een groep mensen met een bepaalde interesse is de kans op conversie, wanneer een gebruiker een klant wordt, een stuk groter dan wanneer iemand willekeurig de advertentie te zien krijgt.

Waarom zou u Facebook advertising kiezen?

Facebook advertising is een manier om mensen in Facebook en Instagram te bereiken middels advertenties. Een goede Facebook campagne kan voor een relatief laag bedrag een enorm aantal mensen bereiken in een brede, of zeer gespecificeerde doelgroep in de gewenste regio. Dit maakt het voor kleinere ondernemers een interessant platform om te gebruiken voor advertenties.

Er zijn inmiddels ook nieuwe platformen als TikTok waarop men kan adverteren. Voor kleinere ondernemers is het slechts in bepaalde gevallen verstandig om op dit platform te starten. Daarom bekijken wij Facebook en Instagram als social media kanalen om op te adverteren.

Facebook ads Goirle

Facebook marketing Goirle

Wij zijn een digitaal bureau gespecialiseerd in Facebook marketing. Zo kunnen wij vanuit bijvoorbeeld Goirle een Facebook marketing campagne opzetten die enkel in Amsterdam getoond wordt.

Een misvatting voor Facebook marketing is dat de Facebook pagina van een bedrijf veel volgers moet hebben. Waar dit wel kan bijdragen aan het vertrouwen van een bedrijf, is dit voor adverteren geen vereiste. Een bedrijf kan juist door middel van adverteren ook snel groeien in het aantal volgers.

 

Wanneer moet u kiezen voor Facebook advertising?

Heeft u een product of dienst dat bijzonder is om een van de volgende redenen:

  • Het is een uniek concept
  • De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend
  • U bent de goedkoopste in de (lokale)markt
  • U verkoopt een product dat viral is gegaan

Of wanneer u snel in naamsbekendheid wilt groeien is Facebook advertising een goede plek om te starten.

Meer weten over Facebook advertising? Plan een kosteloos adviesgesprek in met Houwen Online.

Starten met Facebook Adverteren?

Simpel!

Neem contact op, geef aan welke diensten u wilt en ga per email akkoord met het voorstel.