Houwen

Online

Over ons

Houwen Online bied transparante online marketing, voor verschillende type bedrijven. We gebruiken de slimste technieken en exclusieve technologie om van jouw bedrijf een succes te maken.

Online Marketing Goirle

%

Tevredenheid

Top 10 posities

Gemiddelde CPA

Google Reviews

Over Houwen Online

Houwen online is al enkele jaren actief als marketingbureau. Onze focus is het helpen van ondernemers op een betaalbare wijze en no strings attached. Wij helpen ondernemers, groot of klein, een succesvolle online marketingstrategie op te zetten

Met onze ruime ervaring met zowel grote als kleine budgetten kunnen we elke ondernemer helpen met online marketing. Het doel is om een alternatief te bieden waar de ondernemer geen hoge maandelijkse lasten heeft en vrij kan bepalen wanneer te stoppen met bepaalde diensten. Dit maakt het ook mogelijk voor beginnende ondernemers om online marketing in te zetten met een ervaren marketingbureau aan hun zijde.

Door te focussen op 3 belangrijke pijlers in online marketing maken we de keuze voor ondernemers makkelijker. Zo bieden wij SEO, SEA en social media advertising aan, maar het is ook mogelijk een website door ons te laten maken. 

Een belangrijk onderdeel van online marketing is om alles goed door te meten. Indien de middelen om alles te meten niet aanwezig zijn maken wij deze en staan het eigenaarschap hiervan af. De klant is eigenaar van hetgeen dat wij voor hen maken. Dit zorgt er ook voor dat u als klant altijd de resultaten kunt inzien van uw online marketing inzet.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Plan een kosteloos adviesgesprek in!

Eigenaar Houwen Online

Randy Houwen

“Ik dacht dat online marketing en communicatie met je agency beter moest kunnen”

Waar heb je online marketing hulp bij nodig?

Klik om meer te weten te komen

Online Marketing resultaten die je direct merkt

Bekijk de reviews van andere bedrijven die samenwerken met Houwen Online

Rob W
Rob W
2024-05-02
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Na verschillende partijen in de hand te hebben genomen zijn we bij Houwen Online terecht gekomen. Onze campagnes op Google liepen zeer onregelmatig en veel te duur. Na twee weken had Randy onze campagnes al geoptimaliseerd en opnieuw ingericht waardoor de kosten zeker de helft schelen en het al veel stabieler draait. Wij zitten in een heel moeilijke sector met onregelmatige klanten maar per week wordt de campagne steeds stabieler. Nu nog met budgetten schuiven zodat we nog kunnen opschalen. Randy blijven we zeker houden dankjewel voor je inzet en toewijding.
Xandra Buenen
Xandra Buenen
2024-04-21
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Houwen online, zit net als ik, in Goirle. Ik heb contact met hem opgenomen voor een site. Massagesalon-relief.nl Om beter gevonden te worden in Google, en in goirle natuurlijk. Hij denkt goed mee! Reageerd snel, heeft erg goed geholpen bij al mijn vragen. Ook kreeg ik een video zodat ik precies kan zien wat ik zelf moet doen voor de site, wel handig, als je er geen verstand van hebt 😅 . Super tevreden!
Thom Liebregts
Thom Liebregts
2024-02-29
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Erg tevreden over Houwen Online. Nadat ik mijn SEO en SEA door Houwen Online laat doen had ik gelijk een aantal mooie klussen binnen. Ik kan ook altijd vragen waar het werk vandaan komt, via Google of via advertenties. Alles wordt goed bijgehouden en er wordt altijd super snel gereageerd.
Simone Wildenburg
Simone Wildenburg
2023-11-16
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ben erg tevreden met de professionaliteit van Randy. Hij heeft veel kennis en neemt de tijd voor je.
Rens Liebregts
Rens Liebregts
2023-11-14
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Heel blij dat ik alles naar Houwen Online heb verplaatst. Ik kan snel schakelen met mn advertenties en vooral mijn SEO is nu veel beter. Voorheen twijfelde ik nog wel eens of en wat er precies gebeurde, maar hier zie ik het gewoon gebeuren en krijg ik veel meer aanvragen via Google. Ook heel fijn dat er altijd snelle reactie is. Met vriendelijke groet. Rens Liebregts Dakonderhoud Nederland.
Yuri Rappange
Yuri Rappange
2023-11-07
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Topper! Legt alles duidelijk uit en neemt de tijd voor je!
Eelco Johannes
Eelco Johannes
2023-11-02
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Topbedrijf! Goede kennis van zaken en korte lijntjes waardoor snel schakelen een vanzelfsprekendheid is 👊🏻
Monique Molnar
Monique Molnar
2023-08-31
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Een hele fijne samenwerking. Als je vragen hebt wordt er heel snel gereageerd. Geeft goede duidelijke uitleg. Houwen online doet mijn advertienties voor mijn bedrijf en is nu bezig om een nieuwe website te maken en die wordt TOP👍
Jimmy Sazouk
Jimmy Sazouk
2023-08-20
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik had een probleem met mijn Facebook en instagram account. Houwen online heeft mij goed geholpen
Breda GP-online
Breda GP-online
2023-08-16
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Top bedrijf

Online marketing: Effectief, Resultaatgericht, Betaalbaar

Hoe wij anders zijn dan anderen

Klik om meer te weten te komen

Bekijk onze resultaten

Houwen Online voert online marketing uit voor verschillende bedrijven. We weten daarom hoe de markt beïnvloed wordt en op welke manier daar voordeel uit te halen.

Case: Kosten per lead verlagen

Lees hoe wij voor verschillende type bedrijven de cost per lead hebben weten te verlagen met 33%,100% en zelfs 500%

Case: Organische aanvragen verhogen

Lees hoe deze klant middels SEO weet te besparen op SEA. Van dagelijks €500 in Google Ads steken, naar slechts €50 per dag omdat de aanvragen vanuit SEO sterk gegroeid zijn.

Case: Website vernieuwen

Lees hoe deze klanten vanuit een oud website model over zijn gegaan naar een nieuwe website met behoud van ranking. Een nieuwe site is namelijk niet enkel de site vernieuwen!

Case: Facebook advertising

Lees hoe deze klant i.p.v. de norm voor marketing in de beauty te volgen heeft gekozen voor Houwen Online en hierdoor slechts €6 betaalt per lead!

Case: Google Ads optimalisatie

Lees hoe wij voor deze klanten de volledige Google Ads op de schop hebben genomen. Een audit van de account toonde aan dat er veel aangepast diende te worden. Op deze manier kon er enorm bespaard worden op kosten, met behoud van het resultaat.

Waarom Houwen Online met AI werkt

Op verschillende pagina’s op onze website zie je de toepasbaarheid van AI bij verschillende diensten terug komen. 

Omdat wij geloven dat online marketing beter kan gebruiken we alle middelen die voor handen zijn om het beter te maken.

Om geen gebruik te maken van AI betekent voor ons dat je niet het maximale resultaat voor de klant wil behalen.

AI is niet simpelweg “gooi het in chatgpt”. Het zijn verschillende type tools die helpen snel data te maken, begrijpen en gebruiken. Aan de hand van data kan de beste strategie worden gemaakt.

 

Waarom Houwen Online met AI werkt

Onze online marketing blog

Nieuws in de markt en onze eigen kijk op de zaak.

Hoe laat ik mijn omzet groeien

Case: Hoe laat ik mijn omzet groeien Lees hieronder hoe wij voor deze klant de omzet hebben laten groeien. Dit was niet door eenvouding een aspect aan te pakken, maar door mee te denken over de gehele marketing en bedrijfsvoering van de klant.De situatie: Deze klant...

Case: Google Ads optimalisatie

Case: Google Ads optimalisatie Lees hieronder hoe wij voor deze klant zijn "gebroken" account nieuw leven hebben ingeblazen met geweldige resultaten als gevolg! In deze case noemen we ook onze eigen misser. Iets dat we simpelweg eerder hadden mogen opmerken. Binnen de...

Case: Facebook advertising

Case: Facebook advertising Onderstaand twee voorbeelden van hoe social media advertising heeft bijgedragen aan betere resultaten voor verschillende type klanten. Wat belangrijk is om te weten bij advertising kanalen is of je op push of pull kanalen zit. In deze...

Case: Website vernieuwen

Case: Website vernieuwen Onderstaand een voorbeeld van een klant die een behoorlijke SEO reputatie had en de website wilde vernieuwen. De klant is op aanbeveling bij Houwen Online terecht gekomen en had bijna een mooie nieuwe site laten maken zonder rekening te houden...

Case Organische aanvragen verhogen

Case: Organische aanvragen verhogen Onderstaand een voorbeeld van een klant die meer organische aanvragen wilde om zo minder te investeren in betaalde kanalen zoals Google Ads en Facebook. Voor deze klant is het belangrijk om veel offerte aanvragen binnen te krijgen...

Case Kosten per lead verlagen

Case: Kosten per lead verlagen Onderstaand enkele voorbeelden van hoe wij de kosten per lead hebben weten te verlagen in verschillende branches. Kosten per lead (CPA) is een duidelijk cijfer wat aangeeft hoeveel jij betaalt voor een nieuwe potentiele klant. Sommige...

Wanneer Kunstmatige Intelligentie de mist in gaat

Wanneer Kunstmatige Intelligentie de mist in gaat Kunstmatige intelligentie (AI) is een krachtig hulpmiddel dat de manier waarop we werken, communiceren en creëren, heeft veranderd. Van het schrijven van blogs tot het genereren van afbeeldingen, AI-technologie heeft...

Veel gestelde vragen bij het kiezen van het beste online marketing bureau.

Wat maakt Houwen Online een van de beste online marketing partijen?

Houwen Online is een van de hoogst gewaardeerde digitale marketingbedrijven, gespecialiseerd in SEO, webdesign en betaalde zoekadvertenties via Google Ads of social media.

Wil jij met je bedrijf groeien en overweeg je online marketing? Dan is Houwen Online de beste keuze. Neem het niet van ons aan, maar bekijk de reviews van onze klanten.

Waarom zou ik Houwen Online moeten kiezen als online marketing bureau?

Wij hebben goed nagedacht over hoe wij ons willen onderscheiden van andere marketingbureau’s. Waar wij geloven dat er veel bureaus zijn die je goed kunnen helpen, zijn er weinig die dezelfde bereikbaarheid en responsetijd hebben.

Daarnaast ontwikkelen wij onze technieken om beter resultaat te kunnen leveren. We zijn en blijven op de hoogte van de online marketing markt en hebben de kennis en kunde om van jouw site een succes te maken.

Wat is SEO?

SEO, oftewel Search Engine Optimization, is het proces van het optimaliseren van een website om de zichtbaarheid ervan te verbeteren in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Het doel van SEO is om een website hoger te laten ranken in de zoekresultaten voor relevante zoekopdrachten, wat kan leiden tot meer verkeer naar de website en potentieel meer klanten.

Wat is SEA?

SEA, oftewel Search Engine Advertising, is een vorm van online marketing waarbij bedrijven betaalde advertenties plaatsen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Bing.

Dit wordt ook wel betaald zoeken of PPC (pay-per-click) genoemd, omdat adverteerders betalen elke keer dat een gebruiker op hun advertentie klikt

Wat is beter SEO of SEA?

Of SEO of SEA beter is, hangt af van de specifieke doelen, budget en tijdshorizon van je bedrijf. Beide hebben hun eigen voordelen en nadelen, en vaak is een combinatie van beide het meest effectief.

Een veel voorkomend doel bij onze klanten is om direct resultaat te combineren met een lange termijn visie. Door Zowel SEO als SEA in te zetten komen er direct nieuwe klanten. Wij rekenen mee of de investering rendabel is en meten wanneer de kosten van SEA terug kunnen omdat de investering in SEO meer resultaat levert.

Hoe kan ik klant worden bij Houwen Online in Goirle?

Bij Houwen Online in Goirle is bereikbaarheid en repsonsetijd belangrijk. Zelfs als wij niet direct kunnen helpen, hoor je wel iets van ons. We proberen problemen altijd zo snel mogelijk op te lossen.

Om ervoor te zorgen dat dit mogelijk is en blijft nemen we niet meer hooi op de vork dan we aankunnen.

Klant worden bij Houwen Online is mogelijk door contact op te nemen via het formulier of de whatsapp button. Laat ons weten wat je wil bereiken met welke site. We plannen een afspraak in (op locatie of digitaal) en bespreken de details. Daarna volgt een email met daarin hetgeen besproken en de kosten.

We nemen op dit moment nog nieuwe klanten aan. Ook online groeien? Neem dan direct contact op met Houwen Online in Goirle.