Over Houwen Online in Goirle

Over Houwen Online

Houwen online is al enkele jaren actief als marketingbureau. Onze focus is het helpen van ondernemers op een betaalbare wijze en no strings attached. Wij helpen ondernemers, groot of klein, een succesvolle online marketingstrategie op te zetten

Met onze ruime ervaring met zowel grote als kleine budgetten kunnen we elke ondernemer helpen met online marketing. Het doel is om een alternatief te bieden waar de ondernemer geen hoge maandelijkse lasten heeft en vrij kan bepalen wanneer te stoppen met bepaalde diensten. Dit maakt het ook mogelijk voor beginnende ondernemers om online marketing in te zetten met een ervaren marketingbureau aan hun zijde.

Door te focussen op 3 belangrijke pijlers in online marketing maken we de keuze voor ondernemers makkelijker. Zo bieden wij SEO, SEA en social media advertising aan waarbij door ons bepaald wordt welke inzet binnen een dienst relevant is.

Een belangrijk onderdeel van online marketing is om alles goed door te meten. Indien de middelen om alles te meten niet aanwezig zijn maken wij deze en staan het eigenaarschap hiervan af aan onze klant. Dit zorgt er ook voor dat u als klant altijd de resultaten kunt inzien van uw online marketing inzet.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Plan een kosteloos adviesgesprek in!

SEO goirle

Wat wij belangrijk vinden

Effectief

In een goede marketing strategie is de basis belangrijk. Zet de basis goed op en werk vanuit daar naar de meest effectieve route naar resultaat.

Makkelijk

U werkt samen met experts zodat u geen expert hoeft te zijn. Geef enkel uw wensen door en wij werken en voeren de strategie uit

Betaalbaar

Marketing moet naast effectief ook betaalbaar blijven. Ons bedrijf is volledig Digital, wat kosten zoals huisvesting voorkomt. Hierdoor kunnen wij lagere tarieven bieden.

Waar wij goed in zijn

SEO

SEA

Social Media