Houwen

Online

Waar heb je je online marketing ondersteuning bij nodig?

Er zijn voldoende redenen om online marketing ondersteuning in te schakelen. Een van de voornaamste is dat het een vak apart is. Dit ga je als ondernemer dus niet zelf willen doen!

Online marketing ondersteuning

%

Tevredenheid

Top 10 posities

Gemiddelde CPA

Google Reviews

Waar heb je je online marketing hulp bij nodig?

Niet vindbaar op Google

Niet vindbaar op Google

Website verouderd

Website is verouderd

Mijn kosten per lead zijn te hoog

Cost per lead is te hoog

Ik heb betere leads nodig

Betere conversies nodig

Ik wil meer omzet

Hoe laat ik mijn omzet groeien

Niet vindbaar op Google

Sta je helemaal niet op Google? Of scoor je zo laag dat niemand je ziet?

Website is verouderd

Heeft je website nog een 4:3 ratio? Is de website niet mobiel vriendelijk? Of ziet de site er gewoon oud uit?

Cost per lead is te hoog

Teveel betalen voor een nieuwe klant levert niks op! Daarom is cost per lead belangrijk om in de gaten te houden.

Betere conversies nodig

Je krijgt wel aanvragen, maar het worden geen opdrachten. Mensen kopen wel, maar slechts 1 ding. Herken je dit?

Hoe laat ik mijn omzet groeien

Yes omzet! Maar het stagneert. Hoe zorg je ervoor dat je onderneming blijft groeien?

Houwen Online heeft al vele bedrijven aan meerdere topposities weten te behalen. Neem direct contact op om beter te scoren in Google!

Houwen Online maakt WordPress websites. We werken met videotoelichting als de site af is. Zo kun je zelfer ook aan sleutelen. De site heeft een ingebouwd vangnet voor fouten!

Houwen Online streeft erna de cost per lead zo laag mogelijk te krijgen. We denken na over het online marketing proces, maar ook over het gedeelte voor en na de marketing.

Houwen Online kan met de data die beschikbaar is vaak achterhalen waar het probleem zit en de oplossing bieden. Ligt het aan het aanbod of aan je online reputatie? 

Houwen Online heeft al menig onderneming flink laten groeien. Wij passen alles toe wat de omzet kan laten groeien en houden rekening met de verhouding tot kosten.

Online Marketing resultaten die je direct merkt

Bekijk de reviews van andere bedrijven die samenwerken met Houwen Online

Rob W
Rob W
2024-05-02
Na verschillende partijen in de hand te hebben genomen zijn we bij Houwen Online terecht gekomen. Onze campagnes op Google liepen zeer onregelmatig en veel te duur. Na twee weken had Randy onze campagnes al geoptimaliseerd en opnieuw ingericht waardoor de kosten zeker de helft schelen en het al veel stabieler draait. Wij zitten in een heel moeilijke sector met onregelmatige klanten maar per week wordt de campagne steeds stabieler. Nu nog met budgetten schuiven zodat we nog kunnen opschalen. Randy blijven we zeker houden dankjewel voor je inzet en toewijding.
Xandra Buenen
Xandra Buenen
2024-04-21
Houwen online, zit net als ik, in Goirle. Ik heb contact met hem opgenomen voor een site. Massagesalon-relief.nl Om beter gevonden te worden in Google, en in goirle natuurlijk. Hij denkt goed mee! Reageerd snel, heeft erg goed geholpen bij al mijn vragen. Ook kreeg ik een video zodat ik precies kan zien wat ik zelf moet doen voor de site, wel handig, als je er geen verstand van hebt 😅 . Super tevreden!
Thom Liebregts
Thom Liebregts
2024-02-29
Erg tevreden over Houwen Online. Nadat ik mijn SEO en SEA door Houwen Online laat doen had ik gelijk een aantal mooie klussen binnen. Ik kan ook altijd vragen waar het werk vandaan komt, via Google of via advertenties. Alles wordt goed bijgehouden en er wordt altijd super snel gereageerd.
Simone Wildenburg
Simone Wildenburg
2023-11-16
Ik ben erg tevreden met de professionaliteit van Randy. Hij heeft veel kennis en neemt de tijd voor je.
Rens Liebregts
Rens Liebregts
2023-11-14
Heel blij dat ik alles naar Houwen Online heb verplaatst. Ik kan snel schakelen met mn advertenties en vooral mijn SEO is nu veel beter. Voorheen twijfelde ik nog wel eens of en wat er precies gebeurde, maar hier zie ik het gewoon gebeuren en krijg ik veel meer aanvragen via Google. Ook heel fijn dat er altijd snelle reactie is. Met vriendelijke groet. Rens Liebregts Dakonderhoud Nederland.
Yuri Rappange
Yuri Rappange
2023-11-07
Topper! Legt alles duidelijk uit en neemt de tijd voor je!
Eelco Johannes
Eelco Johannes
2023-11-02
Topbedrijf! Goede kennis van zaken en korte lijntjes waardoor snel schakelen een vanzelfsprekendheid is 👊🏻
Monique Molnar
Monique Molnar
2023-08-31
Een hele fijne samenwerking. Als je vragen hebt wordt er heel snel gereageerd. Geeft goede duidelijke uitleg. Houwen online doet mijn advertienties voor mijn bedrijf en is nu bezig om een nieuwe website te maken en die wordt TOP👍
Jimmy Sazouk
Jimmy Sazouk
2023-08-20
Ik had een probleem met mijn Facebook en instagram account. Houwen online heeft mij goed geholpen
Breda GP-online
Breda GP-online
2023-08-16
Top bedrijf

Online marketing: Effectief, Resultaatgericht, Betaalbaar

Bekijk onze resultaten

Houwen Online voert online marketing uit voor verschillende bedrijven. We weten daarom hoe de markt beïnvloed wordt en op welke manier daar voordeel uit te halen.

Case: Kosten per lead verlagen

Lees hoe wij voor verschillende type bedrijven de cost per lead hebben weten te verlagen met 33%,100% en zelfs 500%

Case: Organische aanvragen verhogen

Lees hoe deze klant middels SEO weet te besparen op SEA. Van dagelijks €500 in Google Ads steken, naar slechts €50 per dag omdat de aanvragen vanuit SEO sterk gegroeid zijn.

Case: Website vernieuwen

Lees hoe deze klanten vanuit een oud website model over zijn gegaan naar een nieuwe website met behoud van ranking. Een nieuwe site is namelijk niet enkel de site vernieuwen!

Case: Facebook advertising

Lees hoe deze klant i.p.v. de norm voor marketing in de beauty te volgen heeft gekozen voor Houwen Online en hierdoor slechts €6 betaalt per lead!

Case: Google Ads optimalisatie

Lees hoe wij voor deze klanten de volledige Google Ads op de schop hebben genomen. Een audit van de account toonde aan dat er veel aangepast diende te worden. Op deze manier kon er enorm bespaard worden op kosten, met behoud van het resultaat.

Hoe AI jouw marketing kan ondersteunen

Gebruik AI als sparringspartner of als middel om iets te maken wat niet snel voor handen is. Gebruik het als inspiratie of als basis, maar zorg altijd de menselijke hand.

AI kan ook gebruikt worden om data sets snel te begrijpen. Er zijn enorm veel mogelijkheden waar slim gebruik van gemaakt moet worden. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen!

Online marketing ondersteuning

Waarom kiezen voor Houwen Online als jouw online marketing partner?

Bij Houwen Online geloven we dat effectieve online marketing begint met een solide strategie en deskundige uitvoering. Hier zijn vijf redenen waarom Houwen Online de ideale keuze is voor jouw online marketingbehoeften:

 • Verbeter je vindbaarheid in Google:
  Met jarenlange ervaring en een bewezen trackrecord, kan Houwen Online jouw website hoger laten scoren in Google. Wij begrijpen de complexe wereld van SEO en weten precies welke stappen nodig zijn om jouw site vindbaar te maken voor potentiële klanten.
 • Nieuwe website of webshop in WordPress:
  Houwen Online biedt de mogelijkheid om een gloednieuwe website voor je te ontwikkelen in WordPress. Of je nu een informatieve website of een uitgebreide webshop nodig hebt, wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke en professionele online aanwezigheid die jouw merk vertegenwoordigt.
 • Verlaag je cost per lead:
  Wij helpen je niet alleen om je leadgeneratie te optimaliseren, maar ook om de kosten per lead te verlagen. Door het gehele online marketingproces te stroomlijnen, kunnen we vaak de kosten verminderen en toch dezelfde hoeveelheid of zelfs meer leads behalen.
 • Verbeter de kwaliteit van je conversies:
  Houwen Online richt zich niet alleen op het verhogen van het aantal conversies, maar ook op de kwaliteit ervan. Door marketingstrategieën, website-optimalisatie, datagedreven inzichten en procesanalyse te combineren, zorgen wij ervoor dat de conversies van een hogere kwaliteit zijn, wat leidt tot een beter rendement op jouw investeringen.
 • Laat je omzet groeien:
  Ons doel is om je te helpen je omzet te laten groeien, terwijl we tegelijkertijd rekening houden met de kosten. We streven naar een gebalanceerde aanpak waarbij omzetgroei wordt behaald zonder onnodige budgetverhogingen. Een succesvol resultaat betekent voor ons een substantiële omzetgroei zonder disproportionele kosten.

Kies voor Houwen Online en ervaar de voordelen van een partner die echt begrijpt wat er nodig is om jouw online aanwezigheid te versterken en je zakelijke doelen te bereiken. Laten we samen bouwen aan jouw succes!

Onze online marketing blog

Nieuws in de markt en onze eigen kijk op de zaak.

Hoe laat ik mijn omzet groeien

Case: Hoe laat ik mijn omzet groeien Lees hieronder hoe wij voor deze klant de omzet hebben laten groeien. Dit was niet door eenvouding een aspect aan te pakken, maar door mee te denken over de gehele marketing en bedrijfsvoering van de klant.De situatie: Deze klant...

Case: Google Ads optimalisatie

Case: Google Ads optimalisatie Lees hieronder hoe wij voor deze klant zijn "gebroken" account nieuw leven hebben ingeblazen met geweldige resultaten als gevolg! In deze case noemen we ook onze eigen misser. Iets dat we simpelweg eerder hadden mogen opmerken. Binnen de...

Case: Facebook advertising

Case: Facebook advertising Onderstaand twee voorbeelden van hoe social media advertising heeft bijgedragen aan betere resultaten voor verschillende type klanten. Wat belangrijk is om te weten bij advertising kanalen is of je op push of pull kanalen zit. In deze...

Case: Website vernieuwen

Case: Website vernieuwen Onderstaand een voorbeeld van een klant die een behoorlijke SEO reputatie had en de website wilde vernieuwen. De klant is op aanbeveling bij Houwen Online terecht gekomen en had bijna een mooie nieuwe site laten maken zonder rekening te houden...

Case Organische aanvragen verhogen

Case: Organische aanvragen verhogen Onderstaand een voorbeeld van een klant die meer organische aanvragen wilde om zo minder te investeren in betaalde kanalen zoals Google Ads en Facebook. Voor deze klant is het belangrijk om veel offerte aanvragen binnen te krijgen...

Case Kosten per lead verlagen

Case: Kosten per lead verlagen Onderstaand enkele voorbeelden van hoe wij de kosten per lead hebben weten te verlagen in verschillende branches. Kosten per lead (CPA) is een duidelijk cijfer wat aangeeft hoeveel jij betaalt voor een nieuwe potentiele klant. Sommige...

Wanneer Kunstmatige Intelligentie de mist in gaat

Wanneer Kunstmatige Intelligentie de mist in gaat Kunstmatige intelligentie (AI) is een krachtig hulpmiddel dat de manier waarop we werken, communiceren en creëren, heeft veranderd. Van het schrijven van blogs tot het genereren van afbeeldingen, AI-technologie heeft...